TONZON-VLOERISOLATIE

Het TONZON vloerisolatiesysteem kan worden toegepast bij alle typen vloeren. MAISON MAISON kan vloerisolatie plaatsen wanneer er een minimale kruipruimte aanwezig is (min. hoogte 35 cm) of als de vloer reeds geïsoleerd is met ander isolatiemateriaal. Wij zorgen ervoor dat u te allen tijde kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat en ook nog eens bespaart op uw energiekosten.

Waarom TONZON vloerisolatie?

TONZON BV ontwikkelde in 1980 een nieuw en uniek isolatiesysteem waarbij lucht wordt opgesloten tussen meerdere reflecterende oppervlakken. Deze isolatietechniek biedt een hoge isolatiewaarde met weinig ruimteverlies. Omdat gebruik wordt gemaakt van lucht, die overal gratis aanwezig is, blijft transport en opslag beperkt tot volumes die circa 1.000 maal kleiner zijn dan traditionele isolatiematerialen.

Het TONZON Thermoskussen, gemaakt van warmte reflecterende folie, is een opvouwbaar isolatiemateriaal waarin drie luchtlagen worden opgesloten. De uiteinden worden voorzien van een dubbelzijdige tape om de kussens af te kunnen sluiten. De reflecterende binnenkant kan dan niet meer vervuilen zodat de hoge isolatiewaarde gegarandeerd blijft. Het systeem heeft een hoge respons op de vloertemperatuur. Het combineert de zeer hoge isolatiewaarde met veruit de laagste milieubelasting en heeft het DUBO-keurmerk.

 

Duurzaam comfort

Isoleren is zeer gunstig voor het milieu. TONZON vloerisolatie houdt de warmte in huis en bespaart energie.

 

Eigenschappen TONZON vloerisolatie

TONZON vloerisolatie is een veilige en vertrouwde oplossing tegen een koude en vochtige vloer, met een zeer hoge isolatiewaarde. ISSO heeft de waarde van dit materiaal bepaald op Rc=3,80 m²K/W. Dit is hoger dan de huidige bouwbesluit eis (Rc=3,50 m²K/W). Bovendien is aan TONZON het DUBO certificaat toegekend.

 

  • Zeer effectieve vochtbestrijding door toepassing dampdichte bodemfolie;
  • Met zeer weinig materiaal zeer hoge isolatiewaarde;
  • Perfecte pasvorm door groot aantal standaard breedten;
  • Bouwfysisch veilig voor houten vloeren;
  • Hoge respons op de vloertemperatuur ook bij beton;
  • Nog toepasbaar in krappe kruipruimtes.

Bekijk de tarieven.

*MAISON MAISON is lokaal TONZON installateur in de regio’s Heemstede, Amsterdam en omgeving

Bekijk hier de RTL4 uitzending:
TONZON tovert vochtige kruipruimte om in kurkdroge

Geen vocht meer in uw kruipruimte en een heerlijk comfortabele vloer met TONZON-vloerisolatie.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Maison Maison is TONZON Installateur in de regio's: Noord Kennemerland
Midden Kennemerland / IJmond, Zuid Kennemerland, Teylingen, Amsterdam / Amstel- en Meerlanden, Haarlemmermeer, Duin- en Bollenstreek, Zaanstreek, Waterland, Beemster, Purmer, Schermer, West-Friesland & De Kop van Noord-Holland .

Wilt u de MAISON MAISON nieuwsbrief ontvangen?