fbpx

Richtprijzen vloerisolatie inclusief btw 

 

Let op: Door de verhoging van het lage btw-tarief wordt woningisolatie duurder.  Wacht niet langer en vraag nu een kosteloze inspectie van uw kruipruimte aan.

 Vloeroppervlakte 25 m² 30 m² 35 m²  40 m² 45 m²
Aanneemsom incl BTW € 1.270,- € 1.375,- € 1.495,- € 1.650,- € 1.795,-
 Vloeroppervlakte 50 m² 55 m²  60 m² 65 – 100 m² > 100 m²
Aanneemsom incl BTW € 1.920,- € 2.065,- € 2.220,- € 37,- / m2 € 36,50 / m2

De bovenstaande tabel geeft de richtprijzen voor het leveren en aanbrengen van het complete TONZON Vloerisolatiesysteem met Thermoskussens (drie kamers) en Bodemfolie inclusief BTW, opname- en voorrijkosten. Deze prijzen zijn gebaseerd op een werkhoogte van 50 tot 80 cm.

  • Bij beton is een hoogte tot 45 cm nog mogelijk
  • Bij EPS is een hoogte tot 40 cm nog mogelijk
  • Bij hout kan tot 40 cm onder de balk worden gewerkt

Voor kruipruimtes lager dan 50 cm (onder de balk) wordt een toeslag gerekend.

Andere factoren die de prijs kunnen verhogen zijn een slechte toegang tot de kruipruimte of ontbrekende toegang tot de kruipruimte, zeer hoge werkhoogte, meerdere kleine vakken, veel leidingen en ophangbeugels, af en toe water in de kruipruimte (extra noppenfolie onder de Bodemfolie) en vocht/druppels tegen de onderkant van de vloer waardoor er in twee fases gewerkt moet worden. Als de kruipruimte opgeruimd moet worden of als u dit wilt, komen er extra kosten bij.

TONZON vloerisolatie is de best werkende vloerisolatie tegen scherpe tarieven die zelfs bij nieuwe woningen effect heeft.

Het materiaal biedt vele voordelen: het is handig en mensvriendelijk te verwerken, ook in krappe ruimtes. Er zijn geen grote vrachtwagens nodig voor transport en het materiaal kan door elk luikje waar ook een mens door past. MAISON MAISON is erkend TONZON installateur in Heemstede en omgeving.

TONZON Prijsgarantie

 

TONZON heeft een bijzondere formule ontwikkeld waarbij de klant een faire prijs betaalt en de ambachtsman g

oed wordt beloond: iedere klant wordt in contact gebracht met één specialist uit de buurt. Deze komt de kruipruimte inspecteren om te zien of het werk tegen de richtprijs is uit te voeren.

Zijn er omstandigheden waarom het duurder zou moeten zijn, dan overleggen wij dit altijd met u.