fbpx
Wij hopen dat de installatie op een prettige manier is verlopen, maar we zijn er van overtuigd dat dingen altijd beter kunnen. Wilt u ons daarom helpen door een review achter te laten op onze website?

Dick Roelofsen Maison Maison

Bovendien zijn wij geïnteresseerd in uw ervaringen met TONZON-vloerisolatie na verloop van tijd, dus nadat u één of meerdere winters heeft kunnen ervaren wat vloerisolatie u heeft gebracht. Het delen van uw ervaring helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Daarnaast helpt uw beoordeling anderen om een weloverwogen keuze te maken.

Bedankt voor uw vertrouwen. 
Met vriendelijke groet, Dick Roelofsen

 

Dit zeggen onze klanten over Maison Maison

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken op het gebied van vloerisolatie

MaisonMaison heeft met een tussenpoos van 2 weken mijn kruipruimte geisoleerd. Naast de isolatie is het vocht aldaar aanmerkelijk gereduceerd. En passant is er nog een lek in de afvoerbuis geconstateer, waarvoor een afspraak met de loodgieteer, ter reparatie is gemaakt.

F. Hessels
27 september 2019

Een grote pluim voor de snelle afhandeling en de goede service

In 2012 hebben wij vloerisolatie laten aanbrengen door de heer Roelofsen van MaisonMaison. Dit tot onze grote tevredenheid de vocht op de ramen in winter tijd was compleet verdwenen en nooit meer terug gekomen en dat we daarvoor er jaren last van hebben gehad.

Door eigen toedoen bij verbouwing is een stuk van de isolatie afgescheurd. Wij kwamen hier kort geleden pas achter.
Hebben toen contact opgenomen met MaisonMaison en meteeen een afspraak gemaakt ter reparatie. Dit is inmiddels gebeurd en is uit coulance gerepareerd.

Wij geven MaisonMaison hierbij een grote pluim voor de snelle afhandeling en de goede service.

Met vriendelijke groet,

J.P. de Munk

J.P. de Munk
30 mei 2018