WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER MAISON MAISON

Lisette Sevens
Lisette Sevens
2024-04-23
Prima gewerkt de mannen van maison maison. Wel handig om van te voren ff te waarschuwen dat er ook flink geboord gaat worden als er bodem en vloerisolatie wordt aangelegd
Uwe Smit
Uwe Smit
2024-02-21
De vloerisolatie is zeer goed uitgevoerd. Zowel de voorbereidingen- als uitvoeringsfase was voorbeeldig. Het ingezette (Poolse) personeel niets dan lof.
Jelle Baar
Jelle Baar
2024-02-16
Al met al tevreden over de gang van zaken. Puntje van aandacht is voor mij wel de manier van communiceren op het moment dat er teveel water in de kruipruimte blijkt te staan. Zodra het bodemzeil er zou liggen, zou water in de kruipruimte voor fase 2 geen problemen meer geven (had ik tenminste begrepen). Echter stond er nu toch te veel water in waardoor er alsnog gepompt moest worden en er een extra dag voorrijkosten gerekend is. Als ik dit had geweten, had ik liever zelf een dag van te voren even gekeken en gepompt (scheelt toch weer 300 euro). Uit coulance zijn de extra kosten van het pompen er later vanaf gehaald, dus alsnog redelijk netjes opgelost. Verder al duidelijk een vermindering in het gasverbruik en de vloer is al merkbaar warmer. De installateurs hebben goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten.
John de Munk
John de Munk
2024-01-12
Grote pluim voor Maison Maison, hebben isolatie en vocht problemen ontstaan door hoger grondwaterpijl uitstekend opgelost. Professioneel vriendelijk team, niets was teveel. Echte aanrader! Bedankt
S.G. Postma
S.G. Postma
2023-12-21
Prima verlopen allemaal. Keurig gewerkt. Uitstekende nazorg!
Marlijn Franken
Marlijn Franken
2023-12-08
Uitstekend bedrijf voor Tonzon vloerisolatie. Goede communicatie gedurende het hele traject. Professioneel. Ik beveel ze aan!
Peter Meijer
Peter Meijer
2023-11-26
Zeer tevreden over Maison Maison. Communicatie gaat goed en het werk is netjes gedaan. Aanrader!
Jonathan
Jonathan
2023-11-19
Outstanding service and communication. They went above and beyond to support and accommodate. Top notch.
Paula Leek
Paula Leek
2023-10-30
Ik ben heel tevreden met Maison Maison. Zij reageren vlot op de offerte-aanvraag en in korte tijd wordt een afspraak gemaakt voor inmeten en aanbrengen van de Tonzon vloerisolatie. Professioneel en vriendelijk personeel. Er wordt een digitaal dossier aangelegd met foto’s en meldcodes, wat reuze handig is voor de subsidie-aanvraag. Over de besparing kan ik nog niet oordelen, aangezien de isolatie 3 weken geleden is aangebracht. Ik ben heel tevreden. Het werk is schoon en opgeruimd achtergelaten.
Marco Lever
Marco Lever
2023-10-30
Overal prima gegaan!
Geen vocht meer in uw kruipruimte en een heerlijk comfortabele vloer met TONZON-vloerisolatie.

De voordelen van vloerisolatie:

Een optimaal geïsoleerde vloer met vloerisolatie
Vocht weren waar het hoort, namelijk op de bodem van uw kruipruimte
Thermische isolatie tegen de onderkant van de vloer
Kies voor een slimme, hoogwaardige en duurzame aanpak

Vraag een adviesgesprek of vrijblijvende offerte op maat aan.

Wij vertellen u graag over de subsidiemogelijkheden.